O nama

MAG Plus – Distribucija TV programa

Od svog osnivanja, 2005. godine, preduzeće Mag Plus se bavi distribucijom i ustupanjem TV prava za područje Srbije i regiona. Televizijskim stanicama je u svakom trenutku dostupan program vodećih evropskih produkcija, ali i program koji potpisuju holivudske i nezavisne produkcije širom sveta. Preko 10.000 sati programa u ponudi, dovoljno govori o ozbiljnosti i posvećenosti poslu kojim se bavimo.

CENA

Verujemo da program nudimo po najprihvatljivijim cenama za svakog emitera. Jer, ako kupac ne može da prihvati cenu proizvoda, proizvod mora da prihvati kupca, zato su naše cene u skladu sa mogućnostima tržišta.

SADRŽAJ

Svaku televiziju definiše njen sadržaj. Raznovrsnost u našoj ponudi garantuje kvalitetnu programsku šemu. Bilo da je reč o programu za najmlađe ili najstarije, u našoj ponudi ćete pronaći sve što je potrebno televiziji koja vodi računa o svojim gledaocima, u svim ciljnim grupama.

KVALITET

Bez obzira o kom žanru je reč, gledalac je taj koji na kraju daje ocenu da li je nešto kvalitetno, gledljivo ili ne. Zato se trudimo, da bez predrasuda o nekoj vrsti programa, ponudimo što je moguće bolji kvalitet u svakom televizijskom žanru.

Televizija je samo imenica, a njen kvalitet je određen sadržajem.

Višegodišnje iskustvo u distribuciji i ustupanju televizijskih prava, upoznalo nas je sa problemima većine emitera. Verujemo da možemo pomoći svakom klijentu u projektovanju programske šeme. Kako je uskladiti sa navikama primarne i sekundarne ciljne grupe, kako definisati vremenske okvire ili način promocije novog programa.

Gledaoci će vas zapaziti, kada zapazite i vi njihovu potrebu za odeređenom vrstom programa.