Serije

FATALNA LJUBAV

REINA DE CORAZONES

FATALNA LJUBAV
8.5
  • Žanr: Telenovela
  • Godina proizvodnje: 2014
  • Broj epizoda: 140
  • Trajanje epizode: 50 min
Oni su mladi, lepi, ambiciozni. Ljubav na prvi pogled je neminovna. Opasnost, svet podzemlja, osveta, strast - sve uz naslovnu numeru Enrikea Iglesijasa ,,Bailando’’!

Reina Ortiz je skromna krojačica koja sanja o venčanju iz bajke, baš onakvom kakvo obično imaju njene klijentkinje. Sa druge strane, Nikolas Nunjez je radnik na parkiralištu, koji živi život punim plućima i uživa u pokeru. Njihovi životi prvi put su se ukrstili na venčanju - ona je mislila da je on ugledni milioner, dok je on bio ubeđen da je ona nevestina bogata prijateljica. Ljubav između Reine i Nikolasa rađa se na prvi pogled, ali nijedno od njih se ne usuđuje da kaže istinu onom drugom. Umesto toga, pod maskama bogataša, provode nekoliko nezaboravnih dana u Las Vegasu. Kada sve maske najzad padnu, oni shvataju da ih ništa ne sprečava da budu zajedno i odlučuju da se venčaju. Međutim, Nikolas se ne pojavljuje pred oltarom - mafijaš Viktor de Rosas poslao je svoje ljude da ga ubiju nakon partije pokera. On je čovek koji vodi dvostruki život - pred svetom je samo bogati preduzetnik, dok je iza kulisa zapravo krijumčar zlata i dijamanata.

Reina je očajna, jer se njen voljeni nije pojavio, a sudbina će joj spremiti surovu obmanu u liku Estefanije Perez Idalgo, koja će je uveriti da je Nikolas umro...

Dodatni linkovi: POVRATAK NA SERIJE

Preporučujemo vam